implementering af app til at reducere madspild
implementering af app til at reducere madspild

Der forventes store energibesparelser

implementering af app til at reducere madspild

Madspild er et stort fokusområde for os, og vi bliver derfor ved med at integrere nye løsninger til samtlige aspekter af værdikæden. I 2017 introducerede vi madspildsinitiativet ’Treatbox’, en to-go box for vores gæster. Vi implementerede ligeledes en app til at hjælpe med at spore madspild i vores køkkener.

Frem for manuelt at registrere overskydende mad, har vi implementeret en app dedikeret til formålet. Appen ’Wise Up on Waste’ gør processen omkring registrering og dokumentation langt mere praktisk. Vi opdagede hurtigt at mængden af madaffald svandt ind, som følge af appens implementering. Den daglige digitale påmindelse har været med til at skabe tydelige ændringer i køkkenets procedurer, hvilket har medført at vores kokke har indgået et tættere samarbejde på tværs af forretningsenheder for at optimere og forbedre resultater.

Dette initiativ har betydet reevalueringer af vores gøren inden for hele Food & Beverage driftskæde - lige fra indkøb af ingredienser til tilberedning af retter og meget mere.

Lorem ipsum

Oplev flere af vores "lab" projekter ...