En praktisk vej til uddannelse
En praktisk vej til uddannelse

En praktisk vej til uddannelse

En praktisk vej til uddannelse

BC Hospitality Group har organiseret et forløb for unge i 9. klasse på Ørestads lokale skole, Højdevangens Skole, som skal give praktisk indblik i hvad det indebærer at arbejde med værtskab og gastronomi.

Hotel- og restaurationsbranchen har stort behov for flere medarbejdere med erhvervsfaglig baggrund, dog vælger færre og færre unge en erhvervsuddannelse efter grundskolen, mens hver femte unge slet ikke har en uddannelse 7 år efter afsluttet grundskole.

Vores samarbejde med Højdevangens Skolen har i sin enkelhed til formål at få flere unge i job. Vi ser forløbet som en langsigtet investering i fremtidens medarbejdere og ikke mindst et nødvendigt tiltag, som vil hjælpe unge, der har brug for en mere praktisk vej til uddannelse.

Forløbet skydes i gang den 15. august, og består af både praktiske og teoretiske moduler, der giver eleverne indsigt i de mange arbejdsopgaver man møder til dagligt hos os i BC Hospitality Group, inden for emner som bæredygtighed, service og værtsskab, gastronomi, ledelse og koordinering.
Den 6. februar 2019 afsluttes forløbet, med et event eleverne selv skal prøve kræfter med at planlægge og afvikle.

Vi glæder os til at præsentere eleverne for konkrete eksempler på de mange uddannelses- og karrieremuligheder det erhvervsfaglige felt kan tilbyde. 

Lorem ipsum

Oplev flere af vores initiativer ...