Responsible Hospitality Day 2018
Responsible Hospitality Day 2018

Årlig konference om bæredygtighed

Responsible Hospitality Day 2018

Responsible Hospitality Day er en årligt tilbagevendende begivenhed med fokus på bæredygtighed i hotel-, turisme- og fødevarebranchen.

Efter sidste års positive modtagelse og belønning af initiativet med Danish Events & Meetings Award 2018 ’Non-profit’-pris, vendte Responsible Hospitality Day stærkt tilbage i august 2018.

Konferencen, der i år blev afholdt på Danmarks grønneste hotel, Crowne Plaza Copenhagen Towers og tog udgangspunkt i FN’s Verdensmål 12 og 17 om henholdsvis ’Ansvarligt forbrug og produktion’ og ’Partnerskaber for handling’. Begge er områder, hvor hospitality-branchen har rig mulighed for at gå forrest og bidrage til fremme bæredygtige løsninger. 

Dagen bød dels på inspirerende oplæg og best practice cases, samt debatter, workshops og dialog, hvor deltagerne bød ind med egne holdninger, idéer og erfaringer.

Visionen med Responsible Hospitality Day er, at skabe et fælles rum, hvor hotel-, turisme- og restaurationsbranchen kan udveksle perspektiver og udfordringer og i fællesskab nå frem til nye, innovative løsninger. 

Lorem ipsum

Oplev flere events ...